Trailer voor La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area

Netflix de trailer uitgebracht voor La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area (ook bekend als Money Heist: Korea – Joint Economic Area), de aanstaande Zuid-Koreaanse remake van de populaire actie-thrillerserie. De reeks is vanaf 24 juni 2022 te zien bij Netflix Nederland.

De video, die je hieronder kunt bekijken, onthult de hoofdcast onder leiding van Yoo Ji-tae als het geniale meesterbrein The Professor. In plaats van het kenmerkende Salvador Dali-masker uit La Casa de Papel, zullen de hoofdrolspelers in deze nieuwe versie een traditioneel Koreaans Hahoe-masker gebruiken.

La Casa de Papel Korea

La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area trailer

De serie vertelt het verhaal van een geniale strateeg en zijn getalenteerde crew – bestaande uit dieven van topklasse – die proberen een ongekende overval op het Koreaanse schiereiland te plegen. Het verhaal brengt onverwachte wendingen wanneer de crew een gijzeling ensceneert terwijl ze voor grote uitdagingen staat. Alle ogen zijn gericht op de achtergrond en definitie achter de titel Joint Economic Area.

La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area heeft rollen voor Yoo Ji-tae (Oldboy) als de professor, Kim Yunjin (Lost) als leider van het crisisonderhandelingsteam Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) als Berlin, Jun Jong-seo (Burning) als Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) als Moscow, Kim Ji-hun (Flower of Evil) als Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) als Nairobi, Lee Hyun-woo (Moorim School) als Rio, Kim Ji-hoon als Helsinki, Lee Kyu-ho als Oslo.

De bewerking speelt zich af op het Koreaanse schiereiland en wordt geregisseerd door Kim Hong-sun, bekend van de productie van tv-drama’s als The Guest, Voice en Black. Ryu Yong-jae en zijn team zijn de scenarioschrijvers van de serie. De productie is een samenwerking tussen BH Entertainment en Contents Zium.

La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area is vanaf 24 juni 2022 te zien bij Netflix Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter