Trailer voor La Casa De Papel seizoen 5 deel 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor La Casa de Papel seizoen 5 deel 2. Deze kun je hieronder bekijken.

De vijf laatste afleveringen die het einde van de overval betekenen zijn vanaf 3 december wereldwijd te zien op Netflix.

La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 trailer

In La Casa De Papel (Money Heist) organiseert een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Hoofdrollen worden gespeeld door Úrsula CorberóItziar ItuñoÁlvaro MortePaco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Roberto García, Rodrigo de la Serna.

In het laatste deel wordt de cast versterkt door Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8 ) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso).

De Spaanse heistserie werd bedacht door Álex Pina.

La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 is vanaf 3 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter