Trailer voor Preacher seizoen 4

AMC heeft een nieuwe teaser en poster vrijgegeven voor Preacher seizoen 4. De trailer kun je hieronder bekijken. Dit seizoen zal tevens het laatste seizoen vormen voor de reeks.

Preacher seizoen 4

Preacher seizoen 4

De serie gaat over Jesse Custer, een Texaanse predikant die bijna van zijn geloof afstapt, als hij ineens bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit, Genesis genaamd. Die ontstond uit een engel en een demoon. Dankzij Genesis krijgt Jesse bovennatuurlijke krachten. Zo kan hij mensen dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy, gaat Jesse erop uit om God zelf te vinden en hem te laten uitleggen waarom hij zijn verplichtingen in de hemel verzaakt.

Naarmate de serie dichter bij de finale komt, begint Gods eindspel voor het universum op zijn plaats te vallen. Gevangen tussen hemelse profetieën, helse gevangenissen en een totale nucleaire oorlog, gaan Jesse, Tulip en Cassidy op hun bloedige weg naar de Allerhoogste. Of ze God op tijd kunnen bereiken – of dat al dit bloedbad deel uitmaakt van Zijn goddelijke plan – zal binnenkort worden onthuld.

Preacher heeft hoofdrollen voor Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Colletti, Graham McTavish, Pip Torrens, Julie Ann Emery en Noah Taylor.

De reeks is gebaseerd op de comic book serie uit de jaren ’90 van Garth Ennis en Steve Dillon’s en van DC Comics imprint Vertigo. De serie is ontwikkeld door Sam Catlin, Evan Goldberg en Seth Rogen voor AMC.

De coproductie Sony Pictures Television en AMC Studios is ontwikkeld door Seth Rogen en Evan Goldberg (Sausage Party, This is the End, Superbad) en showrunner Sam Catlin (Breaking Bad). De serie is uitvoerend geproduceerd door Catlin, evenals Rogen, Goldberg en James Weaver voor Point Grey Pictures, Neal H. Moritz en Ori Marmur voor Original Film en Vivian Cannon, Jason Netter, Michael Slovis, Mark McNair en Ken F. Levin.

Preacher seizoen 4 is vanaf zondag 4 augustus te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter