Trailer voor Lady Chatterley’s Lover met Emma Corrin en Jack O’Connell

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de boekverfilming Lady Chatterley’s Lover met in de hoofdrollen Emma Corrin en Jack O’Connell. Lady Chatterley is niet meer verliefd op haar man en gaat een verhouding aan met de jachtopziener op hun landgoed. Bekijk de trailer hieronder.

Lady Chatterley's Lover

Connie, geboren in rijkdom en privileges, is getrouwd met een man van wie ze niet meer houdt. Wanneer ze Oliver ontmoet, de jachtopziener van het landgoed, leiden hun geheime afspraakjes haar naar een seksueel ontwaken. Ze staat voor een beslissing: haar hart volgen of terugkeren naar haar man en ondergaan wat de maatschappij van haar verwacht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell, Matthew Duckett, Joely Richardson, Ella Hunt, Faye Marsay.

De film is geregisseerd door Laure de Clermont-Tonnerre op basis van een scenario door David Magee. Hij baseerde zich op de gelijknamige roman van D.H. Lawrence.

De film is vanaf 2 december 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter