Trailer voor Liam Neeson thriller The Marksman

OpenRoad heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de thriller The Marksman, met in de hoofdrollen Liam Neeson, Jacob Perez, Teresa Ruiz en Juan Pablo Raba. Bekijk de The Marksman trailer hieronder.

The Marksman trailer

Op de overbewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een bloederige schietpartij kan hij niet anders dan de jonge illegale Miguel onder zijn hoede te nemen. Achterna gezeten door brutale huurmoordenaars en corrupte agenten stopt Jim voor niks om de jongen in veiligheid te brengen.

The Marksman is de nieuwe actiethriller met Academy Award®-genomineerde Liam Neeson (Taken franchise, Unknown, The Commuter).

The Marksman werd geregisseerd door Robert Lorenz naar een script van Chris Charles, Danny Kravitz en Robert Lorenz en geproduceerd door Tai Duncan, Mark Williams, Warren Goz, Eric Gold en Robert Lorenz. De film gaat op 22 januari in de bioscoop in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter