Trailer voor Liefde Zonder Grenzen

Splendid Film heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe Nederlandse romantische komedie Liefde Zonder Grenzen. Deze kun je hieronder bekijken. De film is vanaf 14 oktober 2021 te zien in de bioscoop.

De film volgt de liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry die totaal verschillend van elkaar verlopen en allesbehalve standaard zijn. De film is gemaakt door dezelfde makers als Just Say Yes en F*ck de liefde, waarin Yolanthe Cabau ook rollen speelde.

Liefde Zonder Grenzen trailer

Liefde Zonder Grenzen trailer

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

De film heeft hoofdrollen voor Yolanthe Cabau, Abbey Hoes, Hajo Bruins, Selma Omari, Freek Bartels, Edwin Jonker, Melissa Drost, Jim Bakkum, Rachida Iaallala, Hassan Slaby, Peggy Vrijens, Soy Kroon.

De regie is in handen vanAram van de Rest en Appie Boudellah, die samen met zijn broer Mussi Boudellah ook verantwoordelijk is voor het scenario.

Liefde Zonder Grenzen draait vanaf 14 oktober in de bioscoop.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter