Trailer voor Lin-Manuel Miranda’s Tick, Tick…Boom! film

Netflix heeft de teaser trailer uitgebracht voor Lin-Manuel Miranda‘s aanstaande regiedebuut Tick, Tick… Boom!, gebaseerd op de autobiografische Off-Broadway musical van schrijver en componist Jonathan Larson (Rent). De video geeft ons een eerste blik op de Oscar-genomineerde Andrew Garfield terwijl hij de rol speelt van Larson, een aspirant-theatercomponist die een midlifecrisis doormaakt door de carrière die hij heeft gekozen. De film zal naar verwachting dit najaar in de geselecteerde bioscopen en op Netflix verschijnen.

Tick, Tick… Boom! trailer

Tick, Tick…Boom! is een grotendeels autobiografisch stuk van Jonathan Larson, met als thema het volgen van dromen en het vechten voor originele ideeën. Het gaat over liefde, ambitie, vallen en weer opstaan. Larson schreef na Tick, Tick…Boom! de Pulitzer-winnende musical Rent. Hij stierf tragisch de nacht vóór Rent’s eerste Off Broadway preview.

De musical speelt zich af in 1990 en vertelt het verhaal van een aspirant-theatercomponist die in de bediening werkt in New York City terwijl hij Superbia schrijft – waarvan hij hoopt dat het de volgende grote Amerikaanse musical wordt en hem eindelijk zijn grote doorbraak geeft. Jon voelt ook druk van zijn vriendin Susan, die het zat is om haar leven in de wacht te zetten voor Jon’s carrièreambities. Ondertussen heeft zijn beste vriend en huisgenoot Michael, zijn creatieve ambities opgegeven voor een goedbetaalde reclamebaan op Madison Avenue en gaat hij verhuizen. Als Jon z’n 30e verjaardag nadert, wordt hij overmand door angst. Jonathan komt terecht in een dertigersdilemma: Waar sta ik nu? Wat heb ik bereikt? Is dit nu alles?

De film heeft hoofdrollen voor Academy Award-genomineerde en Tony Award-winnaar Andrew Garfield (The Social Network), Alexandra Shipp (Tragedy Girls), Tony Award-genomineerde Robin de Jesús (The Boys in the Band), Tony Award-genomineerde Joshua Henry (Hamilton), MJ Rodriguez (Pose), Emmy Award-winnaar Bradley Whitford (The West Wing), Tariq Trotter, met Emmy en Tony Award-winnaar Judith Light (Transparent) en Vanessa Hudgens (The Princess Switch).

Tick, Tick… Boom! is geregisseerd en geproduceerd door Pulitzer Prize en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda, die bekend staat om zijn werk aan de veelgeprezen Broadway-musicals Hamilton en In the Heights. De verfilming is geschreven door Steven Levenson, met Brian Grazer, Ron Howard en Julie Oh als producenten. Uitvoerend producenten zijn Levenson en Julie Larson.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter