Trailer voor Little Fires Everywhere met Reese Witherspoon en Kerry Washington

Hulu heeft de volledige trailer vrijgegeven voor hun aanstaande serie adaptatie Little Fires Everywhere met Reese Witherspoon en Kerry Washington in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder. De serie zal beschikbaar zijn op 18 maart.

Little Fires Everywhere is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Celeste Ng. Het volgt het met elkaar verweven lot van de beeldschone Richardson-familie en een raadselachtige moeder en dochter. Het verhaal onderzoek geheimen, de aard van kunst en identiteit, de woeste aantrekkingskracht van het moederschap – en het gevaar om te geloven dat het volgen van de regels rampspoed kan voorkomen.

De serie heeft hoofdrollen voor Oscarwinnaar Reese Witherspoon als Elena Richardson en Golden Globe-genomineerde Kerry Washington als Mia Warren. Het heeft ook rollen voor Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott, Lexi Underwood, Joshua Jackson en Jesse Williams.

Little Fires Everywhere wordt geproduceerd door Reese Witherspoon’s Hello Sunshine, Kerry Washington’s Simpson Street en ABC Signature Studios. Liz Tigelaar (Life Unexpected, Casual) zal dienen als maker, showrunner en uitvoerend producent. Witherspoon, Washington, Lauren Levy Neustadter (Hello Sunshine), Pilar Savone (Simpson Street) en Lynn Shelton zullen ook uitvoerende producten produceren.