Trailer voor Locke & Key seizoen 3

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Locke & Key seizoen 3, het epische laatste seizoen. Alle afleveringen zijn te zien vanaf 10 augustus, alleen op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Net wanneer de broers en zussen Locke denken dat hun problemen eindelijk voorbij zijn, blijft Frederick Gideon hen uitdagen met zijn sinistere plannen. Terwijl het trio hun rechtmatige eigendom van de sleutels probeert terug te krijgen, keert Dodge terug om de inzet te verhogen.

Locke and Key seizoen 3 trailer

Locke & Key seizoen 3 trailer

Locke & Key vertelt het verhaal van de drie Locke kinderen die samen met hun moeder naar het voorouderlijke huis ‘Key House’ verhuizen nadat hun vader op dubieuze wijze is vermoord. Al snel vinden ze er magische sleutels die een link lijken te hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet stopt voordat hij die magische sleutels zelf in handen heeft. In het tweede seizoen volgen we de Locke kinderen tijdens een nóg spannender avontuur als de ‘Keepers of the Keys’.

Locke & Key is gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez voor IDW comics.

De cast van Locke & Key seizoen 3 bestaat uit Connor Jessup (American Crime) als Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) als Kinsey Locke, Jackson Robert Scott (IT en IT 2) als Bode Locke, Darby Stanchfield (Scandal) als Nina Locke, Aaron Ashmore als Duncan Locke. Andere rollen zijn er voor Laysla De Oliveira as Dodge, Griffin Gluck as Gabe/Dodge, Petrice Jones als Scot, Hallea Jones als Eden.

Locke & Key seizoen 3 is vanaf 10 augustus 2022 te zien Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter