Trailer voor Long Shot met Seth Rogen en Charlize Theron

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Long Shot, de nieuwe komedie van Seth Rogen en Evan Goldberg. In de hoofdrollen zien we Rogen en Charlize Theron. Bekijk de trailer hieronder!

Long Shot

Hij is een hardnekkige politieke schrijver met talent voor problemen. Zij is de beste diplomaat van het land met een talent voor … nou ja, alles. Wanneer Fred Flarsky herenigt met zijn eerste liefde die toevallig ook de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Charlotte Field is, charmeert hij haar met zijn zelfspot en zijn herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl ze zich klaarmaakt om een ​​verrassende run te maken voor het Oval Office, neemt Charlotte Fred in dienst om haar campagnetoespraken bij te werken en hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire. Maar de zorgeloze indiscreties van Fred, uit het heden en verleden, zouden haar campagne kunnen schaden.

De film is een productie van Point Grey, Denver & Delilah en Good Universe. Andere rollen zijn er voor Evan Goldberg, Beth Kono en James Weaver. Jonathan Levine, die eerder met Rogen samenwerkte aan 50/50 en The Night Before, regisseert vanuit een script van Dan Sterling (The Interview). Long Shot draait vanaf 3 mei in de bioscoop.