Trailer voor Lost Girls & Love Hotels met Alexandra Daddario

Astrakan Film AB heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm van regisseur William Olsson, getiteld Lost Girls & Love Hotels. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Alexandra Daddario in de rol van een Amerikaans-Engelse lerares, die in Tokyo is om haar verleden te vergeten. De film zal op 4 september in geselecteerde theaters en VOD verschijnen. Bekijk de video in de onderstaande speler!

Lost Girls & Love Hotels

Margaret (Alexandra Daddarioo) bevindt zich ‘s nachts in het glinsterende labyrint van Tokio en overdag als een gerespecteerde Engelse leraar van een Japanse stewardessacademie. Met weinig sturing in haar leven zoekt Margaret naar betekenis met mede-ex-pats (Carice Van Houten) in een Japanse bar, drinkend om te vergeten en zichzelf te verliezen in hotel-ontmoetingen met mannen die een vluchtig verlangen bevredigen. Wanneer Margaret het pad kruist met een onstuimige Yakuza, Kazu (Takehiro Hira), wordt ze verliefd op hem ondanks het gevaar en de traditie die hun kansen op samenzijn belemmert.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Catherine Hanrahan. Lost Girls & Love Hotels heeft rollen voor Alexandra Daddario (San Andreas), Takehiro Hira (The Fighter Pilot, The Floating Castle), Carice Van Houten (Game of Thrones), Misuzu Kanno (37 Seconds, Vise) en Kate Easton (Where’d You Go, Bernadette) De film is geregisseerd door William Olsson op basis van een scenario geschreven door Hanrahan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter