Trailer voor Lupin: Deel 2

Lupin Deel 2 is vanaf 11 juni wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de Lupin Deel 2 trailer. Het gezin van Assane is uiteengevallen door zijn wraakzucht jegens Hubert Pellegrini. Nu hij geen kant meer op kan, moet hij een nieuw plan bedenken, zelfs als hij zichzelf daardoor in gevaar brengt. De vijf nieuwe afleveringen worden geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

Lupin seizoen 2

Lupin Deel 2 op Netflix

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Arsène Lupin is de naam van het personage uit de verhalenserie van de Franse schrijver Maurice Blanc, voor het eerst gepubliceerd in 1905. Het beschrijft de avonturen van Arsène als goedopgeleide, welbespraakte en sympathieke gentleman-dief die een meester is in het om de tuin leiden van gezagsdragers en aristocraten.

De serie is gebaseerd op het populaire Franse personage Arsène Lupin, een gentleman-dief die detective werd en in 1905 werd gecreëerd door schrijver Maurice Leblanc. In de Netflix-serie speelt Omar Sy een versie van dat personage genaamd Assane Diop, die vastbesloten is wraak te nemen op de mensen die zijn overleden vader hebben beschuldigd van een grote misdaad.

De cast bestaat uit namen als Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. De reeks is gemaakt door George Kay in samenwerking met François Uzan.

Deel 2 van Lupin zal 11 juni 2021 op Netflix verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter