Trailer voor Lupin seizoen 3

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Lupin seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken.

Lupin seizoen 3 trailer

Arsène Lupin is de naam van het personage uit de verhalenserie van de Franse schrijver Maurice Blanc, voor het eerst gepubliceerd in 1905. Het beschrijft de avonturen van Arsène als goedopgeleide, welbespraakte en sympathieke gentleman-dief die een meester is in het om de tuin leiden van gezagsdragers en aristocraten.

De serie is gebaseerd op het populaire Franse personage Arsène Lupin, een gentleman-dief die detective werd en in 1905 werd gecreëerd door schrijver Maurice Leblanc. In de Netflix-serie speelt Omar Sy een versie van dat personage genaamd Assane Diop, die vastbesloten is wraak te nemen op de mensen die zijn overleden vader hebben beschuldigd van een grote misdaad.

Nu hij ondergedoken is, moet Assane leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Helaas zijn geesten uit het verleden nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen overhoop gooien.

De cast bestaat uit namen als Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. De reeks is gemaakt door George Kay in samenwerking met François Uzan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter