Trailer voor Manifest seizoen 4

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Manifest seizoen 4! Deze kun je hieronder bekijken. De sneak peek – waarin Melissa Roxburgh‘s Michaela Stone een angstaanjagende ontdekking doet in een vrachtcontainer. Het laatste seizoen bestaat uit 20 afleveringen en wordt uitgebracht in twee batches van 10.
Manifest seizoen 4 verschijnt binnenkort op Netflix.

Manifest seizoen 4 trailer

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari zal co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

Rollen in de serie zijn er voor Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.

Het mysteriedrama Manifest werd eerder geannuleerd door de Amerikaanse omroep NBC. Ondanks dat de eerste twee seizoenen positief ontvangen werden op de streamer, besloot Netflix eerder Manifest geen vierde seizoen te geven. Maar Rake en de trouwe fans van de serie gaven het niet op.

Rake heeft lang gewerkt aan het vinden van een nieuw thuis voor Manifest zodat hij zijn verhaal kan afmaken. Rake had aanvankelijk gepland dat Manifest zes seizoenen zou krijgen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter