Trailer voor Marvel serie Moon Knight met Oscar Isaac

Disney Plus heeft de trailer vrijgegeven voor Moon Knight, de langverwachte MCU-serie van Marvel Studios. De trailer biedt ons een blik op Golden Globe-winnaar Oscar Isaac als de titulaire antiheld. Bekijk de trailer hieronder. De serie Moon Knight is vanaf 30 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Moon Knight trailer

Moon Knight trailer

Moon Knight is een nieuwe actie-avonturenserie met een complexe burgerwacht die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem leven, worden in een dodelijke oorlog van de goden geworpen tegen de achtergrond van het moderne en oude Egypte.

Moon Knight is gecreëerd door Doug Moench en Don Perlin in 1975 voor ‘Werewolf by Night’ #32. Hij is het alter ego van Marc Spector, een Joods-Amerikaanse rabbijnenzoon die opgroeide tot een zwaargewicht bokser en vervolgens een Amerikaanse marinier.

Spector is een huurling met tal van alter ego’s zoals taxichauffeur Jake Lockley en miljonair playboy Steven Grant, om zo de criminele onderwereld beter te bestrijden. Maar later werd hij gevestigd als een kanaal voor de Egyptische maangod Khonshu nadat hij voor dood was achtergelaten op een missie in Egypte. Meest recent was hij een consultant die zich geheel in het wit kleedt en de naam Mr. Knight draagt.

Het is geschreven en ontwikkeld door hoofdschrijver Jeremy Slater (The Umbrella Academy). De afleveringen zijn geregisseerd door de Egyptische filmmaker Mohamed Diab en het Synchronic-duo Justin Benson en Aaron Moorhead. Naast de hoofdrol in de serie, is Isaac ook uitvoerend producent. In de serie zijn er ook rollen voor Ethan Hawke, Gaspard Ulliel en May Calamawy.

Moon Knight is vanaf 30 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter