Trailer voor Marvel Studio’s Spider-Man: No Way Home

Nadat deze gisteren online gelekt was, heeft Sony Pictures de officiële Spider-Man: No Way Home trailer uitgebracht. Deze kun je hieronder bekijken.

In de video is te zien hoe Peter Parker omgaat met zijn nieuwe bekendheid en hoe hij kennis maakt met Dr. Strange. Parker smeekt Strange om hem te helpen andere mensen te laten vergeten dat hij Spider-Man is, wat leidt tot het multiversum-probleem waarmee de film zal spelen. Ook zien we de terugkeer van Alfred Molina als Doctor Octopus. Tevens horen we de sinistere lach van Willem Dafoe‘s Green Goblin.

Spider-Man: No Way Home trailer

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, die nu zal worden vergezeld door Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange. Er wordt verwacht dat ze zullen samenwerken met Jamie Foxx‘s Electro en Alfred Molina‘s Doctor Octopus. Net als WandaVision zal No Way Home aansluiten bij de gebeurtenissen van Sam Raimi’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook zal Jon Favreau terugkeren as Harold “Happy” Hogan.

Na de toevoeging van Jamie Foxx zijn er veel castinggeruchten de ronde gedaan, waaronder de mogelijke betrokkenheid van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar de Spider-Verse. Daarnaast zou Kirsten Dunst ook terugkeren als Mary Jane Watson. Het meest recente castinggerucht was dat Charlie Cox naar verluidt heeft getekend om zijn als Daredevil opnieuw te spelen, evenals Willem Dafoe‘s terugkeer als Green Goblin.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario door Chris McKenna & Erik Sommers.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op 16 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter