Trailer voor Master of None seizoen 3

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Master of None seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. Seizoen 3 verschijnt 23 mei op Netflix.

Master of None seizoen 3

Master of None seizoen 3

De met een Emmy Award bekroonde serie Master of None keert terug met een nieuw seizoen over de relatie tussen Denise (Emmy-winnaar Lena Waithe) en haar partner Alicia (BAFTA-winnaar Naomi Ackie). Dit nieuwe seizoen – dat werd geregisseerd door een van de makers van de serie, Emmy-winnaar Aziz Ansari, en werd geschreven door Ansari en Waithe – is een modern liefdesverhaal dat op intieme wijze de ups en downs van het huwelijk, vruchtbaarheidsproblemen en persoonlijke groei (zowel samen als individueel) in beeld brengt. Vluchtige romantische hoogtepunten worden afgewisseld met verpletterende persoonlijke verliezen, terwijl er existentiële vragen over de liefde en het leven aan de orde komen.

Seizoen 3 werd gemaakt door Ansari en Emmy-winnaar Alan Yang en bouwt voort op eerdere seizoenen, terwijl het verhaal tegelijkertijd een compleet nieuwe richting inslaat.

Master of None is een serie van de Amerikaanse comedyserie van acteur Aziz Ansari. De serie sloeg vanaf het begin aan en werd zelfs genomineerd voor vele prijzen waaronder bij de Emmy Awards als beste komedie.

De serie ging in première op 6 november 2015. Master of None seizoen 3 verschijnt 23 mei op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter