Trailer voor meeslepende thriller The Invitation

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de spannende en meeslepende thriller The Invitation met Nathalie Emmanuel in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

The Invitation trailer

The Invitation trailer

Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test… en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen (Legion serie), Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner (Tell Tale Heart, Day of the Dead) en Sean Pertwee (The Reckoning).

De film is geregisseerd door Jessica M. Thompson  (The Light of the Moon) op basis van een scenario geschreven door Blair Butler en Jessica M. Thompson.

The Invitation draait vanaf 27 oktober 2022 in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter