Trailer voor MGM’s musical remake Valley Girl met Jessica Rothe

Orion Pictures heeft de officiële trailer onthuld van de aankomende komische musical remake van Valley Girl van regisseur Rachel Lee Goldenberg, met in de hoofdrol Jessica Rothe en Josh Whitehouse. Oorspronkelijk zou de film meer dan een jaar geleden in juni 2018 in de bioscoop verschijnen, maar nu is het de bedoeling dat de film op vrijdag 8 mei online verschijnt. Bekijk de trailer hieronder.

Losjes gebaseerd op Shakespeare’s klassieker Romeo and Juliet, verscheen de originele rom-com film in 1983 met Deborah Foreman en Nicolas Cage in zijn eerste hoofdrol.

Julie (Jessica Rothe) is de ultieme Valley Girl uit de jaren 80. Een creatieve vrije geest; Julie brengt haar tijd door met haar beste vriendinnen die winkelen in het Galleria-winkelcentrum en plannen maken voor seniorenbal. Dat wil zeggen, totdat ze verlieft wordt op Randy (Joshua Whitehouse), een Sunset Strip-punkrocker. Ondanks de terughoudendheid van vrienden en familie, moet Julie de veiligheid van haar wereld doorbreken en haar hart volgen.

Valley Girl heeft een rock-‘n-roll-soundtrack uit de jaren 80, geproduceerd door de legendarische Harvey Mason, Jr. met dansnummers van choreograaf Mandy Moore.

De film heeft rollen voor Jessica Rothe (Happy Death Day, La La Land) als Julie Richman, Josh Whitehouse (The Knight Before Christmas) als Randy, Chloe Bennet (Agents of SHIELD) als Karen, Logan Paul (The Thinning) als Mickey, Jessie Ennis (Mystic Quest: Raven’s Banquet) als Stacey, Ashleigh Murray (Riverdale) als Loryn en Mae Whitman (Scott Pilgrim vs. The World). Het heeft ook een rol voor Clueless actrice Alicia Silverstone als de volwassen versie van Julie, samen met Tony Revolori, Rob Huebel, Judy Greer, Camila Morrone, Peyton List en Danny Ramirez.

De remake van Valley Girl wordt geregisseerd door Emmy-winnaar Rachel Lee Goldenberg (A Deadly Adoption, Between Two Ferns) op basis van een scenario geschreven door Amy Talkington en het verhaal van Andrew Lane en Wayne Crawford.