Trailer voor Minions: The Rise of Gru

Universal Pictures heeft tijdens de Super Bowl een trailer vrijgegeven voor Minions: The Rise of Gru, het vervolg op Illumination’s Minions.  Bekijk de trailer hieronder.

Minions: The Rise of Gru

Minions The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru verschijnt op 3 juli 2020 in de bioscoop en wordt geregisseerd door Kyle Balda (Minions) en Brad Ableson. De titel klinkt alsof het vervolg zich concentreert op Gru’s (ingesproken door Steve Carrell) oorsprongsverhaal en hoe de gele minions aanvankelijk de handlangers van de Despicable Me-superschurk werden. Het einde van Minions zag al een verschijning door Gru als een jonge jongen.

Minions verdiende wereldwijd $1,159 miljard in 2015 en staat nog steeds op de elfde plaats van de wereldwijde hitlijst. In de film hebben Minions de meest verachtelijke schurken van de geschiedenis gediend (en per ongeluk geëlimineerd). Nadat hun laatste explosieve fout hen achterlaat zonder een slechte leider, vallen de Minions in een diepe depressie. Terwijl de stam op instorten staat, gaan ​​drie onwaarschijnlijke helden – Kevin, Stuart en Bob – op reis om een ​​nieuwe grote baas te vinden. Wanneer hun zoektocht hen naar hun volgende potentiële meester brengt, Scarlet Overkill (Oscar-winnares Sandra Bullock), krijgen onze drie helden hun grootste uitdaging: alle minionkind redden van vernietiging.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter