Trailer voor miniserie Gold Digger met Ben Barnes & Julia Ormond

Acorn TV heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende miniserie Gold Digger, met Emmy-winnaar Julia Ormond en Ben Barnes. De miniserie was vorig jaar al uitgezonden in Engeland en zal nu zijn debuut maken in de VS. Je kunt de video hieronder bekijken.

Nadat de 60-jarige Julia haar hele leven voor haar gezin heeft gezorgd, maakt ze tijd voor haar eigen leven. Ze begint een relatie met de 33-jarige Benjamin. Julia beseft dat ze verliefd geworden is op Benjamin. Maar is hij wel degene die hij zegt te zijn?

De serie heeft rollen voor de Emmy-winnende actrice Julia Ormond (Sabrina, Temple Grandin) als Julia Day, Ben Barnes (Narnia, Westworld) als Golding, Sebastian Armesto (Poldark) als Patrick, Jemima Rooper (Lost in Austen) als Della, Archie Renaux als Leo, Alex Jennings (The Crown) als Ted, Nikki Amuka-Bird (Hard Sun) als Marsha en Julia McKenzie als Hazel.

De serie is geschreven en gemaakt door Marnie Dickens (Thirteen, The Musketeers) en bestaat uit zes afleveringen. Vanessa Caswill (Thirteen, Little Women) regisseert de eerste drie afleveringen van de serie, terwijl David Evans (Preacher) de rest van de serie regisseert. Tim Bradley (Sherlock: Case of Evil, D-Day) en Ani Kevork (Unforgotten) produceren.

Gold Digger is uitvoerend geproduceerd door Laura Mackie van Mainstreet en Sally Haynes voor Mainstreet Pictures, Elizabeth Kilgarriff voor BBC One en Dickens.