Trailer voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, het zevende deel in de franchise. Bekijk de trailer hieronder. De film staat gepland om op 13 juli 2023 in Nederland in de bioscoop verschijnen.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One trailer

Naast Tom Cruise (Top Gun: Maverick) zijn er rollen voor Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Hayley Atwell (Avengers: Endgame), Shea Whigham (Joker), en Esai Morales (Titans) welke Nicholas Hoult zal vervangen voor de slechterikrol. De terugkerende castleden zijn Henry Czerny (Ready or Not) en Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw), Simon Pegg (Ready Player One), Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men franchise, Tolkien) en Ving Rhames (Pulp Fiction). Andere rollen zijn er voor Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt.

De film is geregisseerd en geschreven door Christopher McQuarrie, welke ook de regisseur was van een aantal eerdere films uit de reeks.

De Mission: Impossible franchise omvat bijna 25 jaar en zes films, beginnend met bescheiden succes van de eerste twee films voordat de franchise een grimmiger en explosievere kant op ging. Opvallend was dat iedere film steeds een betere beoordeling kreeg dan zijn voorganger. De bovenstaande trailer impliceert dat het aankomende deel ook weer het nodige actie en spektakel zal bevatten.

Je kunt voorganger Mission: Impossible – Rogue Nation momenteel via zowel Netflix als Prime Video bekijken. Meer omtrent deze (en andere) streamingdiensten is te lezen in ons actuele streamingdienst Nederland overzicht.

Tom Cruise zal vanaf morgen trouwens ook te zien zijn in de film Top Gun: Maverick.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom films, series, docu’s en streaming? Houd dan onze pagina in de gaten of volg de Entertainmenthoek kanalen op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter