Trailer voor Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix heeft de tweede officiële trailer vrijgegeven voor Ryan Murphy’s aankomende true crime drama Monster: The Jeffrey Dahmer Story, met in de hoofdrollen Evan Peters en Niecy Nash. De serie is vanaf 21 september te streamen.

De video zet blanke mannelijke privileges en racisme in de schijnwerpers. Het laat zien hoe Jeffrey Dahmer lange tijd in staat was te moorden, omdat de autoriteiten hem altijd vrij spel gaven, ondanks smeekbeden en waarschuwingen van bezorgde zwarte buren en slachtoffers die de kans hadden om te ontsnappen. Bekijk hieronder de trailer van Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Monster: The Jeffrey Dahmer Story zal naar verwachting ten minste 10 gevallen dramatiseren waarin Dahmer bijna werd aangehouden maar uiteindelijk werd losgelaten. De serie zal ook ingaan op het onderwerp witte privileges, aangezien Dahmer – een keurige, knappe blanke man – herhaaldelijk vrijgelaten werd door de politie en door rechters die mild waren toen hij werd beschuldigd van kleine misdaden.

Naast Peters zijn er rollen voor Niecy Nash (Scream Queens), Penelope Ann Miller (American Crime), Shaun J. Brown (Run) en Colin Ford (Daybreak), evenals Oscarwinnaar Richard Jenkins.

Tussen 1978 en 1991 nam Jeffrey Dahmer op gruwelijke wijze het leven van zeventien onschuldige slachtoffers. Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een serie die deze gewetenloze misdaden blootlegt, gecentreerd rond de achtergestelde slachtoffers en hun gemeenschappen die getroffen zijn door het systematische racisme en institutioneel falen van de politie waardoor een van Amerika’s meest beruchte seriemoordenaars zijn moorden kon voortzetten.

Monster is mede gecreëerd en geproduceerd door Ryan Murphy en Ian Brennan, met Carl Franklin (Mindhunter) en Janet Mock (Pose, Hollywood) als schrijvers en regisseurs. Het wordt geproduceerd door Alexis Martin Woodall en Eric Kovtun van Ryan Murphy Prods. en Scott Robertson, met David McMillan en Rashad Johnson van Color of Change als begeleidende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter