Trailer voor Murder at Yellowstone City met Thomas Jane

De eerste officiële trailer voor de film Murder at Yellowstone City is uitgebracht, waarin een sinister mysterie wordt belicht dat zich afspeelt in het oude Westen. Murder at Yellowstone City heeft hoofdrollen voor Gabriel Byrne, Thomas Jane, Isaiah Mustafa, Anna Camp, Aimee Garcia, Emma Kenney, met Nat Wolff en Richard Dreyfuss. Bekijk hieronder de Murder at Yellowstone City trailer.

Murder at Yellowstone City

De eens zo vredige en bloeiende Yellowstone City heeft moeilijke tijden doorgemaakt, maar wanneer een lokale goudzoeker goud vindt, lijken de zaken te keren. Elke hoop wordt snel verbrijzeld wanneer de goudzoeker dood wordt gevonden en de sheriff snel een mysterieuze nieuwkomer arresteert. Maar niets is zo eenvoudig in deze slaperige westerse stad, en velen van de lokale bevolking hebben geheimen te bewaren en redenen om te doden. Terwijl de brute moorden doorgaan, waarbij buurman tegen buurman wordt opgezet, gaat Yellowstone City een bloederig pad in naar een laatste confrontatie die niet iedereen zal overleven.

De film is geregisseerd door Richard Gray, met een script geschreven door Eric Belgau.

Murder at Yellowstone City wordt uitgebracht op 24 juni 2022 en zal beschikbaar zijn in geselecteerde bioscopen, on-demand en ook digitaal via verschillende services.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter