Trailer voor Nederlandse film F*ck de Liefde 2

Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven voor de Nederlandse film F*ck de Liefde 2, het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm F*ck de Liefde. De film zal vanaf 20 mei 2022 te zien zijn op Netflix. De sterrencast bestaat uit Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits DelchotEdwin Jonker, Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie. Bekijk de F*ck de Liefde 2 trailer hieronder.

F*ck de Liefde 2 op Netflix

Nadat haar relatie met Jim (Géza Weisz) is stukgelopen, keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki (Nienke Plas) op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

Ondertussen heeft Said (Maurits Delchot) het voor de zoveelste keer verpest bij Bo (Yolanthe Cabau) en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest genaamd Mooie Max (Kraantje Pappie).

Cindy (Victoria Koblenko) is inmiddels hoogzwanger van Jack (Edwin Jonker) en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica (Anouk Maas), die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel. Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

De film is geregisseerd door Appie Boudellah & Aram van de Rest op basis van een scenario door Sergej Groenhart, Mustaf Boudellah & Appie Boudellah.

De hoofdrollen worden gespeeld door  Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits DelchotEdwin Jonker, Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie.

F*ck de Liefde 2 zal vanaf 20 mei 2022 te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter