Trailer voor Netflix actiefilm Interceptor

Netflix heeft de nieuwste trailer vrijgegeven voor de aankomende actiefilm Interceptor, met in de hoofdrol Elsa Pataky. Bekijk de trailer hieronder.

In de film speelt Elsa Pataky de rol van kapitein JJ Collins, iemand die de leiding heeft over een eenzame nucleaire raketonderscheppingsbasis in het midden van de Stille Oceaan die wordt aangevallen door gelijktijdige gecoördineerde aanvallen. De film wordt op 3 juni 2022 gelanceerd op de streamingplatforms.

Interceptor Netflix

Interceptor op Netflix

De stoere en gekneusde kapitein JJ Collins (Elsa Pataky) heeft de leiding over een eenzame nucleaire raketonderscheppingsbasis in het midden van de Stille Oceaan nadat ze ten onrechte uit haar droombaan bij het Pentagon is ontslagen. Als een gelijktijdige, gecoördineerde aanval de basis zelf bedreigt, komt Collins oog in oog te staan ​​met de charismatische Alexander Kessel (Luke Bracey), een voormalige Amerikaanse militaire inlichtingenofficier die een ondenkbaar plan wil uitvoeren. Met nog maar enkele minuten op de klok, moet Collins haar jarenlange tactische training en militaire expertise gebruiken om te bepalen wie ze kan vertrouwen. Ze moet voorkomen dat Kessel en zijn geheime huurlingen hun gestoorde en verschrikkelijke missie voltooien.

Naast Pataky heeft Interceptor hoofdrollen voor Luke Bracey, Aaron Glenane, Mayen Mehta, Paul Caesar, Belinda Jombwe en Marcus Johnson.

Interceptor is het speelfilmdebuut van regisseur Matthew Reilly, die tevens het scenario schreef samen met Stuart Beattie (Tomorrow When the War Began, I, Frankenstein).

Interceptor is uitvoerend geproduceerd door Chris Hemsworth, die zijn relatie met Netflix voortzet na te hebben gespeeld in Extraction 2020 en het aanstaande vervolg in 2023.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter