Trailer voor Netflix animatiefilm Scrooge: A Christmas Carol

Netflix heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Scrooge: A Christmas Carol, de aankomende kerstanimatiefilm met de stemmen van Luke Evans, Olivia Colman en meer. Vanaf 2 december is de film te zien op de streamer.

De Scrooge: A Christmas Carol trailer toont Netflix’s adaptatie van het tijdloze klassieke verhaal. Het benadrukt de nieuwe kijk van de streamer op de bekende personages uit het verhaal, inclusief de verschillende ontwerpen van de geesten van het verleden, het heden en de toekomst van Kerstmis.

Scrooge: A Christmas Carol

Scrooge: A Christmas Carol op Netflix

De tijdloze legende van Charles Dickens wordt herboren in deze bovennatuurlijke, tijdreizende, muzikale bewerking van het definitieve kerstverhaal. Met zijn ziel op het spel, heeft Scrooge nog maar één kerstavond over om zijn verleden onder ogen te zien en een betere toekomst op te bouwen.

De film bevat de stemmen van Oscar-winnaar Olivia Colman (The Mitchells vs. the Machines), Oscar-genomineerde Jessie Buckley (The Lost Daughter), Luke Evans (Beauty and the Beast), Jonathan Pryce (The Two Popes), Johnny Flynn (Emma), Fra Fee (Hawkeye), Giles Terera (Hamilton), Trevor Dion Nicholas (Aladdin: Live from the West End) en James Cosmo (Braveheart).

Scrooge: A Christmas Carol bevat nieuwe nummers van de legendarische en tweevoudig Academy Award-winnaar Leslie Bricusse OBE. Het wordt geproduceerd door Timeless Films en Axis Studios, met Stephen Donnelly als regisseur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter