Trailer voor Netflix animatiefilm The Sea Beast

The Sea Beast is een van de langverwachte animatiefilms die dit jaar naar Netflix komt. De streamer heeft nu de eerste officiële trailer van de film vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Van Oscar-winnende filmmaker Chris Williams neemt The Sea Beast ons mee op een epische reis naar waar de kaart eindigt en het onbekende wacht. Gesitueerd in een tijd waarin angstaanjagende monsters vrij rondzwierven over de zeeën, werden monsterjagers als helden beschouwd – en geen van hen was meer geliefd dan Jacob Holland. Op een dag vindt de jonge Maisie Brumble een manier om zich te verstoppen aan boord van zijn legendarische schip en wordt hij gekoppeld aan een onverwachte bondgenoot. Samen zullen ze zich in onbekende wateren wagen en geschiedenis schrijven.

The Sea Beast

We bevinden ons in een tijd waarin angstaanjagende monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een episch avontuur.

De film is lang in de maak en werd in 2018 al aangekondigd. Chris Williams schreef het script samen met Nell Benjamin en produceerde samen met Jed Schlanger. De montage werd gedaan door Joyce Arrastia en de muziek is van Mark Mancina.

De stemmencast bestaat uit Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens en Kathy Burke.

The Sea Beast verschijnt 8 juli 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter