Trailer voor Netflix documentaire Harry & Meghan

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Harry & Meghan, de langverwachte documentaireserie met een diepgaande blik op het spraakmakende liefdesverhaal van de hertog en hertogin van Sussex. De video toont nooit eerder vertoonde foto’s van het paar, terwijl ze de reden onthullen waarom ze besloten hun verhaal te delen.

Harry & Meghan

Harry & Meghan

Harry & Meghan is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde filmmaker Liz Garbus (All In: The Fight for Democracy). De zesdelige documentaire is afkomstig van Archewell Productions van de hertog en hertogin van Sussex als onderdeel van hun algemene deal met Netflix.

In een ongekende en diepgaande documentairereeks delen de hertog en hertogin van Sussex de andere kant van hun spraakmakende liefdesverhaal. In zes afleveringen onderzoekt de serie de clandestiene dagen van hun vroege verkering en de uitdagingen die ertoe leidden dat ze zich gedwongen voelden om afstand te doen van hun fulltime baan in het instituut. Met commentaar van vrienden en familie, van wie de meesten nog nooit eerder in het openbaar hebben gesproken over wat ze hebben gezien, en historici die de huidige staat van het Britse Gemenebest en de relatie van de koninklijke familie met de pers bespreken, doet de serie meer dan alleen het liefdesverhaal van een stel belichten. Het schetst een beeld van onze wereld en hoe we met elkaar omgaan.

Harry & Meghan is uitvoerend geproduceerd door Erica Sashin, Mark Monroe, Dan Cogan, Liz Garbus, Ben Browning, Chanel Pysnik, Jon Bardin, Mala Chapple en Angus Wall. Het komt ook van Diamond Docs en Story Syndicate Production.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter