Trailer voor Netflix film Awake met Gina Rodriguez

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende sci-fi film Awake, met in de hoofdrol Golden Globe-winnaar Gina Rodriguez (Jane the Virgin). Bekijk hieronder de trailer en de poster voor de Netflix film Awake. Rodriguez speelt een ex-soldaat met een onrustig verleden, die misschien de sleutel heeft tot genezing in de vorm van haar eigen dochter nadat een wereldwijde gebeurtenis de mensheid slapeloosheid toebrengt.

Wereldwijde hysterie ontstaat nadat een mysterieuze catastrofe alle elektronica wegvaagt en het vermogen van de mensheid om te slapen wegneemt. Wetenschappers racen tegen de klok om een ​​remedie te vinden voor de onverklaarde slapeloosheid voordat de fatale gevolgen het menselijk ras elimineren. Als Jill, een voormalig soldaat, ontdekt dat haar jonge dochter misschien wel de sleutel tot redding is, moet ze beslissen: haar kinderen koste wat het kost beschermen of alles opofferen om de wereld te redden.

Awake Netflix

Awake film Netflix

Er ontstaat chaos als tijdens een wereldwijde gebeurtenis alle elektronica worden uitgeschakeld en mensen het vermogen verliezen om te slapen. Maar Jill (Gina Rodriguez), een ex-soldaat met een turbulent verleden, heeft misschien de oplossing in handen: haar eigen dochter.

Awake heeft ook rollen voor Ariana Greenblatt, Frances Fisher, Shamier Anderson, Finn Jones, Lucius Hoyos, Gil Bellows, Barry Pepper en Jennifer Jason Leigh.

De film is afkomstig van regisseur Mark Raso (Kodachrome, Kopenhagen) die samen met Joseph Raso het scenario schreef op basis van een verhaal van Gregory Poirier.

De film verschijnt op woensdag 9 juni 2021 op de streamer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter