Trailer voor Netflix film Blonde met Ana de Armas als Marilyn Monroe

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Blonde, de aankomende biopic met in de hoofdrol Ana de Armas (Knives Out en No Time to Die) als Marilyn Monroe. De film heeft officieel een NC-17-classificatie gekregen van de Motion Picture Association of America voor ‘seksuele inhoud’ en zal op 23 september worden uitgebracht. Bekijk de Blonde trailer hieronder.

Blonde trailer

Na een traumatische jeugd werd Norma Jeane Mortenson een filmster en sekssymbool in het Hollywood van de jaren vijftig. Ze verwierf wereldfaam onder het pseudoniem Marilyn Monroe. Maar haar filmoptredens staan ​​in schril contrast met de problemen van liefde, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven te maken heeft gehad.

Blonde is gebaseerd op het gelijknamige werk van Joyce Carol Oates. Blonde volgt de opkomst van actrice Norma Jean Mortenson en haar uiteindelijke transformatie tot Marilyn Monroe, die speelde in klassiekers als Some Like It Hot, Gentlemen Prefer Blondes en The Seven Year Itch.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale en Julianne Nicholson.

Blonde wordt geregisseerd door Andrew Dominik (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) op basis van een script dat hij zelf schreef. Netflix stelde de film eerder voor onbepaalde tijd uit. De streamer zou bang zijn om de film uit te brengen gezien het onderwerp van de film. Blonde zou zo seksueel grafisch van aard zijn dat het platform het doodsbenauwd kreeg van een vroege versie van de film.

De film is geproduceerd door Plan B Entertainment, met Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon en Scott Robertson als producenten.

Blonde is vanaf 23 september 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter