Trailer voor Netflix film Concrete Cowboy

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende drama Concrete Cowboy, met acteurs Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation) en Caleb McLaughlin (Stranger Things, High Flying Bird). Je kunt de trailer hieronder bekijken. De film is vanaf 2 april 2021 te zien op Netflix. Concrete Cowboy is geïnspireerd door de roman Ghetto Cowboy, geschreven door G. Neri. Het is een ontroerend vader/zoon drama over een tiener die gevangen zit tussen een leven vol misdaad en het levendige urban-cowboy subcultuur van zijn vervreemde vader.

Concrete Cowboy Netflix

Concrete Cowboy trailer

Wanneer de vijftienjarige Cole (Caleb McLaughlin) van school wordt gestuurd in Detroit, wordt hij naar Noord-Philadelphia gestuurd om bij Harp (Idris Elba), zijn vervreemde vader, te gaan wonen. Harp vindt troost in het rehabiliteren van paarden voor cowboys in de binnenstad in de Fletcher Street Stables, een echte zwarte stedelijke horsemanship-gemeenschap die al meer dan 100 jaar een veilige haven vormt voor de buurtbewoners. Verscheurd tussen zijn groeiende respect voor de gemeenschap van zijn vader en zijn hernieuwde vriendschap met de onrustige neef Smush (Jharrel Jerome), begint Cole zijn leven opnieuw te prioriteren terwijl de stallen zelf worden bedreigd door oprukkende gentrificatie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Idris Elba, Caleb McLaughlin, Jharrel JeromeByron Bowers, Lorraine Toussaint, Clifford Smith en leden van de Fletcher Street Stables.

Concrete Cowboy is geregisseerd door filmregisseur Ricky Staub, geschreven door Staub en Dan Walser, en geproduceerd door Tucker Tooley, Lee Daniels, Idris Elba, Dan Walser, Jeff Waxman en Jennifer Madeloff.

Concrete Cowboy zal op 2 april 2021 verschijnen op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter