Trailer voor Netflix film Hustle met Adam Sandler & LeBron James

Netflix heeft de teaser trailer uitgebracht voor het aanstaande sportkomedie-drama Hustle, met in de hoofdrol Adam Sandler, Oscar-genomineerde Queen Latifah en NBA-ster Juancho Hernangómez. De film is vanaf vrijdag 10 juni 2022 te zien op Netflix.

De Hustle trailer, die je hieronder kunt bekijken, bevat het personage van Sandler die een getalenteerde amateurbasketbalspeler uit een ander land rekruteert om de volgende grote ster van de NBA te worden.

Hustle op Netflix

In de film, na het ontdekken van een once-in-a-lifetime speler met een moeilijk verleden in het buitenland, neemt een ongelukkige basketbalverkenner het op zich om het fenomeen naar de Verenigde Staten te brengen zonder de goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen hebben ze nog één laatste kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om het te maken in de NBA.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Sandler (Uncut Gems), Queen Latifah (Chicago), Robert Duvall (The Judge) en Ben Foster (Hell or High Water), NBA-speler Juancho Hernangómez, Jordan Hull (The L Word: Generation Q), Maria Botto (Mad Dogs), Ainhoa ​​Pillet en sportcommentator Kenny Smith.

Hustle wordt geregisseerd door Jeremiah Zagar (We the Animals). Het wordt geproduceerd door Sandler via zijn Happy Madison-banner, en Roth/Kirschenbaum Films, samen met LeBron James en Maverick Carter voor SpringHill Entertainment.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter