Trailer voor Netflix film Kate

Kate has no time for mercy. Bekijk hier de officiële trailer van de Netflix film Kate. Vanaf 10 september wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Kate Netflix

Netflix film Kate

Kate is extreem nauwkeurig en bovennatuurlijk bedreven, wat haar de perfecte huurmoordenaar maakt. Wanneer ze tijdens een opdracht gericht op een lid van de Japanse maffia Yakuza een grove misser maakt, komt ze erachter dat ze vergiftigd is. Met nog slechts 24 uur te leven en een lichaam dat steeds verder aftakelt, begint ze aan haar laatste missie: een wraaktocht. Tijdens deze laatste uren bouwt Kate een onverwachte band op met de dochter van een van haar vroegere slachtoffers…

Kate volgt de wraaktocht van een meedogenloze huurmoordenaar tijdens een laatste, zichzelf toegekende opdracht. De hoofdrollen worden vervuld door Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Tadanobu Asano, Miyavi, Michiel Huisman, Miku Martineau, Jun Kunimura.

De film wordt geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan op basis van een scenario door Umair Aleem.

Kate is vanaf 10 september te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter