Trailer voor Netflix film Metal Lords van D.B. Wiess & David Benioff

Metal Lords is de nieuwe Netflix komedie geschreven door Game Of Thrones-schrijver D.B. Weiss, uitvoerend geproduceerd door Game Of Thrones-producer David Benioff. Het is de eerste film die voortkomt uit de samenwerking van Netflix met Benioff & Weiss, die van Netflix hun creatieve thuis hebben gemaakt om nieuwe series en films te schrijven, produceren en regisseren. De reeks heeft muziek van muziekproducent en Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello. Bekijk de trailer hieronder.

Metal Lords

Metal Lords

Twee kinderen richten een metalband op in een middelbare school waar er exact twee kinderen geïnteresseerd zijn in metal. Ze kunnen geen bassist vinden, maar er is wel een meisje dat cello speelt. Ze moeten samenwerken als ze ooit de Battle of the Bands willen winnen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jaeden Martell, Isis Hainsworth, Adrian Greensmith, Phelan Davis, Joe Manganiello.

De film is geregisseerd door Peter Sollett (Nick and Norah’s Infinite Playlist). Gitarist Tom Morello uit de rockband Rage Against the Machine is uitvoerend muziekproducer. Weiss en Benioff namen het scenario voor hun rekening.

De film Metal Lords verschijnt op 8 april 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter