Trailer voor Netflix film München – Im Angesicht des Krieges

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de Duits-Britse film München – Im Angesicht des Krieges (internationale titel: Munich – The Edge Of War). Deze kun je hieronder bekijken. In 1938 staat Europa op de rand van oorlog. Hilter is klaar om Tsjecho-Slowakije binnen te vallen. Neville Chamberlin zoekt een vreedzame oplossing waarbij twee ambtenaren proberen oorlog te voorkomen, maar tegen welke prijs?

München – Im Angesicht des Krieges

Gebaseerd op de internationale bestseller van Robert Harris. Het is herfst 1938 en Europa staat op de rand van oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tjechoslowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing. Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke spelletjes en zeer reëel gevaar. Kan een oorlog worden afgewend terwijl de hele wereld toekijkt, en zo ja, tegen welke prijs?

De hoofdrollen worden gespeeld door George MacKay (1917, True History of the Kelly Gang), Jeremy Irons (House of Gucci, Watchmen), Sandra Hüller, Jannis Niewöhner, Erin Doherty, Jessica Brown Findlay, Robert Bathurst, August Diehl, Alex Jennings, Anjli Mohindra, Mark Lewis Jones.

Het oorlogsdrama is een adaptatie van het boek Munich van de Britse auteur Robert Harris en werd geregisseerd door Christian Schwochow (Bad Banks) op basis van een scenario door Ben Power.

München – Im Angesicht des Krieges zou oorspronkelijk in 2021 door Netflix worden uitgebracht, maar zal in plaats daarvan worden uitgebracht op 21 januari 2022, met een beperkte bioscooprelease vooraf.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter