Trailer voor Netflix film Stowaway met Anna Kendrick & Toni Collette

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van Stowaway, de aankomende sciencefiction-thriller met Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson en Oscar-genomineerde Toni Collette. De trailer toont een bemanning van drie man die aan een ruimtemissie naar Mars begint. De dingen gaan echter niet zo soepel als ze zich hadden voorbereid als ze ontdekken dat een vreemdeling per ongeluk aan boord is gegaan. De film zal vanaf 22 april exclusief op Netflix te streamen zijn. Bekijk de trailer hieronder, samen met de poster!

Stowaway Netflix

Stowaway op Netflix

Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen.

De film is geregisseerd door Joe Penna op basis van een scenario dat hij samen met Ryan Morrison schreef. Penna en Morrison werkten eerder samen aan het regiedebuut van de filmmaker getiteld Arctic, dat voor het eerst debuteerde op het filmfestival van Cannes in 2018. De aankomende Netflix-film heeft enkele overeenkomsten met deze film, aangezien ze allebei de thema’s overleven en opoffering behandelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson en Toni Collette.

Stowaway is vnaf 22 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter