Trailer voor Netflix film The Dig met Carey Mulligan & Ralph Fiennes

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende drama-verfilming van The Dig, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2007 van auteur John Preston. De video laat Ralph Fiennes en Carey Mulligan zien terwijl hun personages een oude Angelsaksische begraafplaats ontdekken op de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de trailer hieronder! The Dig is vanaf 29 januari te zien op Netflix.

The Dig op Netflix

The Dig op Netflix

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog huurt een rijke weduwe (Carey Mulligan) een amateurarcheoloog (Ralph Fiennes) in om de grafheuvels op haar landgoed af te graven. Als ze een historische ontdekking doen, komt het verleden van Engeland naar boven terwijl een onzekere toekomst dreigt.

The Dig wordt geleid door Oscar-genomineerden Carey Mulligan (An Education, Never Let Me Go) en Ralph Fiennes (Harry Potter-films, The English Patient), samen met Lily James (Baby Driver, Downton Abbey) en Johnny Flynn (Emma, ​​Stardust). Er zijn ook rollen voor Ben Chaplin, Ken Stott en Monica Dolan.

Gebaseerd op de real-life gebeurtenissen van de opgraving van Sutton Hoo in 1939, wordt The Dig geregisseerd door Simon Stone (The Daughter) op basis van een scenario geadapteerd door de maker van Harlots en Jane Eyre-schrijver Moira Buffini. Het wordt geproduceerd door Gabrielle Tana, Carolyn Marks Blackwood, Murray Ferguson en Ellie Wood. Het project was oorspronkelijk opgezet bij BBC Films met Fiennes en Nicole Kidman (Big Little Lies) die de hoofdrol zouden spelen, maar zodra het naar de streamingdienst was verhuisd, verliet Kidman het project en heeft Mulligan getekend om haar te vervangen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter