Trailer voor Netflix film The Ice Road met Liam Neeson & Laurence Fishburne

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethrillerfilm The Ice Road, met in de hoofdrol Liam Neeson (Taken) en Laurence Fishburne (The Matrix-films). De trailer belicht een reddingsmissie waarbij 26 mijnwerkers in de val zijn gelopen en zonder lucht komen te zitten. Nu is het aan de personages van Neeson en Fishburne om een ​​speciaal team te leiden dat een gevaarlijke ijsweg zal oversteken om de mijnwerkers te redden voordat het te laat is. De film zal zijn debuut maken op 25 juni 2021. Het is nog onduidelijk wanneer The Ice Road naar Netflix komt.

The Ice Road op Netflix

Wanneer in het noorden van Canada een diamantmijn instort wordt een reddingsoperatie in gang gezet om de ingesloten mijnwerkers te helpen. Goldenrod is de eigenaar van een transportbedrijf die de chauffeur Mike inhuurt. Samen ondernemen ze de levensgevaarlijke missie waarbij ze het tegen de natuur moeten opnemen.

De film is geschreven en geregisseerd door Jonathan Hensleigh. De hoofdrollen zijn voor Oscar-genomineerden Liam Neeson en Laurence Fishburne, samen met Benjamin Walker, Amber Midthunder, Marcus Thomas, Ray McKinnon, Holt McCallany, Matt McCoy en Martin Sensmeier.

CODE Entertainment produceerde en financierde The Ice Road samen met ShivHans Pictures. Envision Media Arts fungeert ook als producer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter