Trailer voor Netflix film The Mother met Jennifer Lopez

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende actiefilm The Mother met Jennifer Lopez in de hoofdrol. De film moet in mei 2023 verschijnen. De eerste blik op de aankomende film toonde Lopez, die een dodelijke vrouwelijke huurmoordenaar zal spelen, terwijl ze gedwongen wordt om haar dochter te beschermen. Bekijk de trailer hieronder.

The Mother op Netflix

Eeen levensgevaarlijke huurmoordenares is op de vlucht voor gevaarlijke mannen en verlaat haar schuilplaats om haar dochter, die ze jaren eerder heeft afgestaan, te beschermen.

The Mother heeft hoofdrollen voor Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci en Gael Garcia Bernal.

De film is geschreven door Misha Green (Lovecraft Country) met herzieningen door Andrea Berloff (Straight Otta Compton). Lopez zal ook dienen als producer samen met Elaine Goldsmith Thomas via hun Nuyorican Productions. Green en Benny Medina zijn ook de producenten, samen met Roy Lee en Miri Yoon van Vertigo Entertainment. Catherine Hagedorn is ook aan boord van het project als uitvoerend producent en Courtney Baxter zal optreden als associate producer.

The Mother is te zien op Netflix in mei 2023.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter