Trailer voor Netflix film The Starling met Melissa McCarthy & Chris O’Dowd

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende komedie-dramafilm The Starling, met in de hoofdrollen Oscar-genomineerde Melissa McCarthy en Emmy-winnaar Chris O’Dowd. De film gaat volgende maand in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2021. De première wordt dan gevolgd door een beperkte bioscooprelease op 17 september en zal op 24 september beschikbaar zijn op Netflix.

The Starling trailer kun je hieronder bekijken en toont een stel dat probeert om te gaan met het verdriet dat gepaard gaat met het verlies van hun baby. Het laat zien hoe ze allebei hun eigen manier hebben om met het tragische verlies om te gaan dat ook hun relatie heeft beïnvloed.

The Starling trailer 

Na een tragische gebeurtenis zit Lilly in een rouwproces en wordt haar huwelijk zwaar op de proef gesteld. Ze hoopt haar verdriet te verwerken door middel van het tuinieren, maar wordt voortdurend aangevallen door een spreeuw die zich nabij haar huis heeft genesteld. In een poging met de vogel om te gaan went Lilly zich tot de psychiater en dierenarts Larry.

De film wordt geleid door Melissa McCarthy en Chris O’Dowd. Andere rollen zijn er voor Kevin Kline, Timothy Olyphant, Daveed Diggs, Skyler Gisondo, Loretta Devine, Laura Harrier, Rosalind Chao, Kimberly Quinn.

The Starling wordt geregisseerd door Theodore Melfi naar een scenario geschreven door Matt Harris. Het wordt geproduceerd door Melfi, Dylan Sellers, Chris Parker, Kimberly Quinn.

The Starling verschijnt 17 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter