Trailer voor Netflix horror film Choose or Die

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende horror film Choose or Die (voorheen bekend als CURS>R). Het gaat over een vervloekte videogame uit de jaren tachtig. In de hoofdrollen zien we Asa Butterfield. Bekijk de trailer hieronder.

Choose or Die

In de film besluit een arme student (Iola Evans) om een obscuur overlevingscomputerspel uit de jaren 80 te spelen. Hiermee hoopt ze de prijs van 125.000 dollar op te eisen. Helaas zit het haar niet mee, want het spel vervloekt haar en gevaarlijke keuzes en heftige uitdagingen komen op haar pad. Ze realiseert zich dat ze niet meer voor geld speelt, maar voor haar leven.

De film is geregisseerd door Toby Meakins op basis van een scenario door Simon Allen. Het is het regiedebuut van Meakins.

De hoofdrollen worden gespeeld door Asa Butterfield, Iola Evans, Eddie Marsan en Robert Englund.

De film Choose or Die is vanaf 15 april 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter