Trailer voor Netflix horror film No One Gets Out Alive

Netflix heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende horrorfilm No One Gets Out Alive, gebaseerd op het bekroonde boek met dezelfde naam van Adam Nevill. Bekijk de trailer hieronder. De film gaat over een jonge immigrantenvrouw die een kamer in een pension en wordt ze geconfronteerd met een onontkoombare nachtmerrie. No One Gets Out Alive wordt op 29 september wereldwijd uitgebracht op Netflix.

No One Gets Out Alive

No One Gets Out Alive

Ambar (Cristina Rodlo) begint aan haar American Dream nadat ze jarenlang plichtsgetrouw voor haar terminaal zieke moeder in Mexico heeft gezorgd. Ze arriveert illegaal in Cleveland, met heel weinig geld en ongeschikte kleding voor wat naar verwachting de koudste winter ooit wordt. Nadat ze werk heeft gevonden bij een plaatselijke kledingfabriek, huurt ze de goedkoopste kamer van Red (Marc Menchaca) in een bijna vervallen pension. Wakker gehouden door de snikken, verontrustende nachtmerries en vreemde onaardse geluiden van de andere huurders die uit de kelder weergalmen, begint Ambar zich af te vragen wie – of wat – precies bij hen in huis woont. Al snel wordt duidelijk dat Ambar in een val is gelopen, een waar ze binnenkort kennis zal maken met het kwaad dat in de kelder op de loer ligt. Ambar moet vechten om aan haar levende nachtmerrie te ontsnappen, maar zal ze er ooit levend uitkomen in een huis waar niemand naar het geschreeuw luistert?

De hoofdrollen worden gespeeld door Cristina Rodlo, Marc Menchaca en David Figlioli.

De film is geregisseerd door Santiago Menghini op basis van een scenario door Fernanda Coppel en Jon Croker.

No One Gets Out Alive verschijnt 29 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter