Trailer voor Netflix komedie Me Time met Kevin Hart & Mark Wahlberg

Netflix heeft een officiële trailer vrijgegeven voor Me Time, de aanstaande avonturenkomedie met in de hoofdrollen Kevin Hart en Mark Wahlberg. De film is vanaf 26 augustus beschikbaar om te streamen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een toegewijde thuisblijvende vader die eindelijk de kans krijgt om te ontspannen en wat tijd door te brengen weg van zijn kinderen en huishoudelijke verantwoordelijkheden. Wat echter een ontspannende periode van “me time” had moeten zijn, verandert in totale chaos wanneer zijn oude vriend hem meesleept om allerlei gevaarlijke dingen te doen.

Me Time Netflix

Me Time op Netflix

Als een thuisblijvende vader voor het eerst in jaren wat tijd voor zichzelf heeft terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn, maakt hij opnieuw contact met zijn voormalige beste vriend voor een wild weekend dat zijn leven bijna op zijn kop zet.

Me Time is geschreven en geregisseerd door John Hamburg.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin HartMark Wahlberg, Regina Hall, Luis Gerardo Mandez, Jimmy O. Yang, John Amos, Anna Maria Horsford, Andrew Santino, Deborah S. Craig, Naomi Ekperigin, Drew Droege, Ilia Isorels Paulino, Tahj Mowry, Carlo Rota, Che Tafari en Amentii Sledge.

Me Time wordt uitvoerend geproduceerd door Lauren Hennessey, Mark Moran, Patricia Braga en Joe Gatta, met Hart, Hamburg en Bryan Smiley als producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter