Trailer voor Netflix komedie serie Uncoupled met Neil Patrick Harris

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Uncoupled, de aankomende comedyserie met in de hoofdrol Neil Patrick Harris als een homoseksuele man van middelbare leeftijd die probeert om te gaan met de moderne dating-scene nadat zijn relatie hem na 17 jaar vanuit het niets dumpt. Alle acht afleveringen zijn vanaf 29 juli te streamen. Bekijk de trailer hieronder.

Uncoupled netflix

Netflix serie Uncoupled 

Michael Lawson lijkt het allemaal door te hebben. Hij is een succesvolle makelaar in New York City met een geweldige carrière, een ondersteunende familie, goede vrienden en een liefdevolle relatie met zijn partner Colin (Tuc Watkins). Maar als Colin aan de vooravond van zijn 50e verjaardag onverwachts verhuist, is Michael volledig overrompeld. Van de ene op de andere dag moet hij twee nachtmerries het hoofd bieden: de man verliezen waarvan hij dacht dat hij zijn zielsverwant was, en plotseling een alleenstaande homoseksuele man van halverwege de veertig vinden in New York City.

Uncoupled is een verhaal over liefdesverdriet, genezing en alle humor die we onderweg tegenkomen. Het is gemaakt door Emmy-winnaars Darren Star en Jeffrey Richman.

De hoofdrollen worden gespeeld door Neil Patrick Harris, Tuc Watkins, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden. Extra cast omvat André De Shields, Byron Jennings, Colin Hanlon, Dan Amboyer, Gilles Marini, Jai Rodriguez, Nic Rouleau, Peter Porte en Stephanie Faracy.

Uncoupled wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions, Jeffrey Richman Productions en Jax Media.

Uncoupled is vanaf 29 juli 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter