Trailer voor Netflix serie Elite seizoen 4

Ze zullen alles op zijn kop zetten. Seizoen 4 van Élite is vanaf 18 juni te zien op Netflix. Het Spaanse tienerdrama volgt de soapy perikelen rond de leerlingen op de exclusieve school Las Encinas. Bekijk hieronder alvast de Elite seizoen 4 trailer.

Elite seizoen 4 trailer

Een nieuw jaar begint in Las Encinas. Daarbij komt een nieuwe directeur (Diego Martin): een van de machtigste zakenmensen in Europa die bereid is de school om een nieuwe richting te geven, nadat het, volgens hem, de afgelopen jaren uit de hand liep. Deze directeur brengt zijn gezin met zich mee, zijn drie kinderen: Ari (Carla Diaz), Mencía (Martina Cariddi) en Patrick (Manu Rios). De drie tieners waren gewend om altijd hun zin te krijgen, alles te krijgen wat ze maar willen, en die nu de vriendschap van de oudere studenten in gevaar zullen brengen.

Opnieuw een botsing tussen de oude wereld (de studenten en de gebruikelijke regels) en de nieuwe (het nieuwe leiderschap en de nieuwe collega’s, waaronder ook Phillipe (Pol Granch). Een botsing die uiteindelijk zal exploderen en een tragedie veroorzaken, met een slachtoffer van wie ze de identiteit zullen moeten achterhalen.

Het Spaanse drama zal het aankomende seizoen een paar veranderingen in de cast bevatten. Dat betekent dat de fans van de serie afscheid moeten nemen van een aantal populaire personages. Castleden die de show verlaten zijn onder meer Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico en Jorge López.

Dit seizoen zijn er rollen voor o.a. Diego Martin, Manu Ríos, Carla Díaz, Martina CariddiPol Granch, Andrés Velencoso, Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas en Georgina Amorós.

Elite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.  

Elite seizoen 4 verschijnt 18 juni op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter