Trailer voor Netflix serie First Kill

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor First Kill, het aanstaande bovennatuurlijke tienerromantiekdrama, waarin een verboden liefdesverhaal tussen een jager en een vampier centraal staat. Alle acht afleveringen zijn vanaf 10 juni te streamen.

De video, die je hieronder samen met de nieuwe poster kunt bekijken, toont de directe connectie tussen Cal, een rookie-jager die uit een lange lijn van monsterjagers komt, en Juliette, een oude vampier. Het belicht ook de onvermijdelijke botsingen tussen de families van Cal en Juliette, die manieren proberen te vinden om elkaar te vernietigen.

First Kill Netflix

First Kill op Netflix

In First Kill worden de hoofdrollen gespeeld door Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Elizabeth Mitchell, Aubin Wise, Gracie Dzienny, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., Jason R. Moore, Jonas Dylan Allen en Dylan McNamara, en MK xyz.

Als het tijd is voor tienervampier Juliette om haar eerste moord te plegen, zodat ze haar plaats kan innemen tussen een machtige vampierfamilie, zet ze haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope. Maar tot Juliettes verbazing is Calliope een vampierjager uit een familie van gevierde moordenaars. Beiden vinden dat de ander niet zo gemakkelijk te doden zal zijn en helaas veel te gemakkelijk om voor te vallen.

First Kill is gebaseerd op het korte verhaal van de bestsellerauteur Victoria ‘V. e.” Schwab en is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Felicia D. Henderson, die ook dienst doet als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Schwab, Emma Roberts en Karah Preiss.

First Kill verschijnt 10 juni 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter