Trailer voor Netflix serie Keep Breathing met Melissa Barrera

Netflix heeft een officiële trailer vrijgegeven voor de serie Keep Breathing, het overlevingsdrama met in de hoofdrol Scream-actrice Melissa Barrera. De serie moet op donderdag 28 juli 2022 op de streamer verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een vrouw die, na een vliegtuigcrash te hebben overleefd moet proberen zichzelf in leven te houden midden in de Canadese wildernis. Het toont ook de dingen die ze zal doen om te overleven. Terwijl ze vecht tegen uitputting en wanhoop, herinnert ze zich verschillende momenten uit haar leven, waaronder de gelukkige en de pijnlijke.

Netflix serie Keep Breathing

Nadat haar privévliegtuig in de afgelegen Canadese grens is neergestort, moet Liv, de enige overlevende en advocaat uit New York, zowel een meedogenloze wildernis als persoonlijke trauma’s uit het verleden bevechten om in leven te blijven.

Naast Melissa Barrera, zijn er in de serie Keep Breathing ook rollen voor Jeff Wilbusch (Unorthodox), Florencia Lozano (One Life to Live), Juan Pablo Espinosa (Narcos) en Austin Stowell (Bridge of Spies).

Keep Breathing wordt geregisseerd door Maggie Kiley en Rebecca Rodriguez. Het wordt geproduceerd door Warner Bros. Television, met Kiley, Gero en Gall als uitvoerende producenten.

De miniserie is geschreven en gemaakt door Martin Gero en Brendan Gall, die ook dienen als showrunners. Naast Barrera zijn Jeff Wilbusch, Austin Stowell, Juan Pablo Espinosa en Florencia Lozano.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter