Trailer voor Netflix serie On the Verge

De serie On the Verge is vanaf 7 september te zien op Netflix. De reeks is bedacht en gecreëerd door Julie Delpy. Het komische drama speelt zich af in Los Angeles en volgt vier vriendinnen van middelbare leeftijd die echter nog lang niet te oud zijn om verder door te groeien in hun persoonlijke en professionele levens. Bekijk hieronder de trailer.

Netflix serie On the Verge

Vier vrouwen – een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende – worstelen met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Julie Delpy, Elisabeth Shue, Sarah JonesAlexia Landeau, Giovanni Ribisi. De serie werd bedacht door de Franse actrice Delpy, die achter de schermen ook werkzaam was als regisseur en scenarist. Geproduceerd door Michael Gentile en Lauraine Heftler bij The Film TV voor Canal Plus en Netflix in Frankrijk.

Het eerste seizoen van On the Verge bestaat uit 12 afleveringen van 30 minuten. De serie staat op 7 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter