Trailer voor Netflix serie The Imperfects

Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor The Imperfects, een gloednieuwe superhelden serie die naar het streamingplatform komt. De reeks volgt een groep tieners die op gespannen voet staan ​​met de speciale vaardigheden die ze hebben gekregen nadat ze deel uitmaakten van een geheim experiment. Bekijk hieronder de trailer.

The Imperfects op Netflix

Drie twintigers werden tegen hun wil door kwaadaardige wetenschappers in monsters veranderd. Nu zijn ze op jacht naar de gek die verantwoordelijk is in de hoop de bijwerkingen om te draaien… maar ze worden ook achtervolgd door een overheidsinstantie, ze moeten omgaan met universiteitsaanvragen, tienerromantiek, willekeurige monstermutaties en allerlei coming of age-gerelateerde drama’s.

De hoofdrollen worden gespeeld door Italia Ricci, Iñaki Godoy, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal, Rhys Nicholson.

De serie is afkomstig van showrunner Dennis Heaton en de creatieve geesten achter Fargo en Van Helsing. Het eerste seizoen van The Imperfects bestaat uit 10 afleveringen en kan later in 2022 gestreamd worden op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter